Om Edith

Edith Crepp

En primadonna i glitter och paljett, som blivit kallad för både det ena och det andra.

Edith Crepp en riktig primadonna.

Edith Crepp tar ton i S:t Petri Kyrka.

Församlingsherde Maggi Signäs tillsammans med Edith Crepp.

Ediths shower kan anpassas efter önskemål. Hon uppträder med pianist, orkester eller med singback. Viktigt är att poängtera att Edith sjunger och talar ”live”. Det handlar inte om någon vanlig medelmåttig dragshow med playbacksång. Mycket av hennes material är egenproducerat.

 

Edith Crepp har uppträtt i många av Sveriges större städer, inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö, utan också i t ex Borås, Piteå, Jönköping, Halmstad, Norrköping, Trollhättan och Umeå. Ett flertal gånger har hon showat i Köpenhamn där hon också har blivit utnämnd till ”Dronningen af Malmø”. Man har även kunnat se Edith i olika TV-program som t ex Talang 2008 (TV4), Allsång på Skansen (SVT1), Rampljuset (SVTB) och hon har också gjort ett antal intervjuer i olika radiokanaler.

 

Bakom rollfiguren Edith Crepp döljer sig revyartisten Håkan W. Sleman, en man med över 25 års erfarenhet från scen och estrad. Han har arbetat med de flesta stora revynamnen i Skåne. Håkan är skolad av den gamla stammen och kan därmed framföra en text med känsla, elegans och med en textning där ingen stavelse går förlorad. 1992 mottog han Bosse Parnevik stipendiet för sin idérikedom och mångsidighet.

 

Önskar ni en konferencié av det udda slaget till er underhållning, konsert eller fest är Edith Crepp som klippt och skuren för detta. Edith Crepps primadonneskepnad sätter den lilla extra kryddan på festligheterna.

Edith Crepp blir ackompanjerad av

Carl Adam Landström.

Edith Crepp med sin egen "Hülphers"

Carl Adam Landström

Edith bokar du lättast på telefon: 0704 - 60 07 79

eller via mail: bokning@crepp.se eller edith@crepp.se

Edith på scen.

  • Edith Crepps schlagerkonsert 2014
  • Edith Crepp är så mycket mer
  • Edith Crepps schlagerkonsert 2013
  • Edith Crepps Klagosång

Copyright © Edith Crepp Production